Västermalms Trafikskola

Vi får väldigt många nya kunder på rekommendationer från andra elever, vilket känns väldigt bra.
Kontakten mellan våra elever och oss är väldigt viktig för oss.

Vi på Västermalms Trafikskola arbetar för att du ska få en så bra och effektiv utbildning som möjligt.
Tillsammans med din lärare gör du en utbildningsplan för att din körutbildning ska bli så bra som möjligt. Där tar vi hänsyn till dina förutsättningar, beroende på var du ligger till i din utbildning, hur ofta du har möjlighet att köra, och om du skall köra privat också osv.

Våra körlektioner är 70 minuter långa.

Vi har både automat och manuella bilar.

Körlektion/Kurs skall avbokas senast kl: 13.00 dagen innan, annars debiteras du full avgift.
Körlektioner/kurser skall alltid betalas innan körlektion/kurs, detta görs hos oss med kort, eller via vår e handel.

Vill du köra en intensivutbildning går det bra, men vi vill att du tar en testlektion innan så vi vet hur du ligger till i din utbildning innan, detta för att upplägget skall bli så bra som möjligt.

Vi hjälper även privatister som vill köra privat hemma, men som kan behöva lite vägledning av våra lärare, då går det bra att köra lite färre lektioner och få en del "hemläxor" att träna på hemma.
Handledaren är även välkommen att följa med i bilen när du kör för att få lite tips och uppdatera sina kunskaper genom att sitta i baksätet & lyssna.

OBS! Under Coronapandemin får tyvärr handledaren ej åka med på lektionerna eftersom vi endast får vara 2 personer i bilen. Hoppas att ni har förståelse för det.

Behöver du som redan har körkort hjälp? Tex med att komma igång igen om du inte kört på länge, eller med något specifikt tex träna parkering, köra i stan osv. Det är det inga problem, vi hjälper dig!

Att tänka på
Innan du kan börja köra hos oss måste du ha ett gilltigt körkortstillstånd, det ansöker du om på körkortsportalen.
Syntest till körkortstillståndet kan du göra hos oss, men ring oss innan du kommer, för det är bara vissa dagar & tider.
Medtag körkortstillstånd samt legitimation till din första körlektion. Legitimation skall du ha med på varje körlektion.

Vi hoppas att du kommer att trivas på vår körskola. Tänk på att vi alla är olika så om det inte skulle fungera bra med din lärare, så kan du pröva att köra med någon av våra andra lärare.

Välkommen till oss!

bild-1

Personal

personal-chris

Christian
Trafikskolechef/VD

bildbild

Göran
Trafiklärare

cattis_001

Catharina
Receptionist

anna_mindrebild

Anna
Trafiklärare/
Utbildningsledare

Lise

Elise
Trafiklärare

bildbild

Andreas
Trafiklärare